Slogan bij maandthema

Opdracht voor nu: bedenk een slogan dat pas bij het maandthema ‘grenzen’. Die wordt: In 2011 wijken de grenzen vanzelf.  Het is niet zo dat alles vanzelf gaat, maar ik merk wel dat van het één tamelijk moeiteloos het ander komt, nu ik eenmaal met dit project bezig ben. Het is echt zo: het geeft niet hoe klein de eerste stap is -als je maar in beweging komt!

Het kunstenaarsafspraakje van deze week voerde me naar Barneveld voor de opening van de expositie van Ingrid Slaa, ‘Opgesloten groei’. De tentoonstelling vindt plaats in het gebouw van het Nederlands Dagblad, Hermesweg 20, en duurt t/m 30 september. Tijdens kantooruren is de expositie gratis te bezichtigen. Er hangen foto’s,

er staat ruimtelijk werk, ook in de binnentuin. Prachtig om het werk zo uitgestald te zien.

Om te groeien is ruimte nodig, volgens Ingrid Slaa. Ze wil met haar werk zichzelf en anderen in beweging zetten. Ik wens haar een mooie expositie toe, met veel reacties!

Ze wil met haar werk zichzelf en anderen in beweging zetten.

Volgende opdracht: iets zeggen over het grensoverschrijdende werk van Ted van Lieshout.

Advertenties

Over katrienruitenburg

Ik ben Katrien Ruitenburg, en ik blog over levenskunst en creativiteit.
Dit bericht werd geplaatst in blogbijdrage. Bookmark de permalink .

Een reactie op Slogan bij maandthema

  1. Sterre Ruitenburg zegt:

    Ik vind het een leuke slogan!

    Wat is het idee achter het kunstwerk dat is afgebeeld op de tweede foto? En is die foto gemaakt in de binnentuin van het gebouw van het Nederlands Dagblad?

    Liefs van Sterre

Reacties zijn gesloten.